DIM Hovenier

Mooie producten en diensten uit passie ontstaan dat verbind BBQENHOUT.NL en DIM Hovenier uit Leek met elkaar

Dennis de Wilde, oprichter van DIM Hovenier is een voorbeeld samen met zijn team hoe je met passie en plezier en uiteraard deskundigheid je droomtuin kan realiseren.

Een nieuwe tuin aanleggen begint met altijd mee een idee. Misschien heeft u inmiddels het hele internet al afgezocht naar tuininspiratie en voorbeeldtuinen voor uw droomtuin. Heeft u op Pinterest een mooi moodboard gemaakt met voorbeelden van tuinaanleg? Of heeft u een heel idee van de tuin die u wilt? Hoe dan ook, u heeft de juiste pagina gevonden, want wij helpen u bij het realiseren van uw droomtuin in Groningen en omstreken.

Het maakt niet uit of u al een heel specifiek idee hebt of op dit moment niet weet wat u precies wilt. Het begint allemaal met het idee dat uw tuin moet veranderen en een metamorfose kan gebruiken. U kunt zeker uw eigen ideeën bedenken en een tuinontwerp maken, wat een leuk proces is. Maar komt u dan tot de geniale ideeën die wij voor onze klanten bedenken? Van zwevende terrasoverkapping tot aan overlappende cortenstalen, voor ons is niks te gek! Als u het niet te moeilijk wilt maken, zoek dan inspiratie en zet uw ideeën op papier door middel van schetsen of beschrijvingen. Wij helpen u graag met de verdere ontwikkeling en doen een passend aanbod. Ons doel is om u enthousiast te maken met een mooie tuin, zodat u kunt genieten van het mooie weer in een oase van rust: uw tuin.

Met name in de regio Noord Nederland is hij de juiste Hovenier voor u als het gaat om ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw mooie tuin.

Wat echt opvalt aan DIM Hovenier is de enorme passie en plezier die Dennis en zijn team uitstraalt.

Dit komt overeen hoe ik vanuit mijn passie mijn bedrijf BBQENHOUT.NL ben gestart. En voor het aanleggen van uw droomtuin is DIM Hovenier ook nog eens specialist in het aanleggen van zwembaden, tuinverlichting op maat en greenwall voor binnen & buiten.

En daar is nu dan ook de mogelijkheid bijgekomen als partner van BBQENHOUT.NL om hier een culinair tintje aan te geven. Dit door elkaar te verbinden zodat in uw droomtuin bijvoorbeeld een BBQ tafel met Big Green Egg geplaatst kan worden.

Wilt u in contact komen met DIM Hovenier uit Leek?

Tel.: 085-820 9700
info@dimhovenier.nl