Workshops

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Workshops

Wij bieden ook de mogelijkheid om na aanschaf bij BBQENHOUT.NL bij u op locatie in Friesland een workshop te verzorgen om op de juiste manier te starten met uw nieuwe aankoop.

De volgende onderdelen zullen uitgebreid aan bod komen:

  • Recepten
  • Het aansteken van uw keramische BBQ
  • Houtskool
  • Klein onderhoud aan uw keramische BBQ

Maar er zal ook vooral veel aandacht zijn voor de temperatuurbeheersing van uw keramische BBQ. Deze kan je zo nauwkeurig regelen dat je er veel meer mogelijkheden mee hebt dan op traditionele BBQ. De gewenste temperatuur regel je door het samenspel tussen de luchtschuif (beneden) en de margrietschijf (boven op de deksel). De hoeveelheid lucht die door de kamado gaat, bepaald hoe hard het houtskool gaat branden en dus hoe hoog of laag de temperatuur is.

Dus naast de kwaliteit van uw vlees, vis of andere producten is de temperatuur beheersing een belangrijk element van het keramisch BBQ’en.

Samen met je familie, vrienden en iedereen die je dierbaar is maken we enkele favoriete recepten. Zo ontstaan onvergetelijke momenten.

Na deze workshop heb je heerlijk gegeten en op de juiste manier kennis gemaakt met het keramisch BBQ’en.

Mocht u geïnteresseerd om een workshop keramisch BBQ’en bij te wonen, dan verzorgen wij dit in samenwerking met de Friesche Ambachtelijke Slager Biesma te Opeinde. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van uw wensen en het aantal personen.

Menu